Afslank-Lipolysebehandeling

Injectie-lipolyse

Plaatselijk afslanken kan ook met Injectables

Deze injectable-behandeling heeft als doel plaatselijk storende vetkussentjes te verminderen zoals bijv. een onderkin, lovehandles, maagrol, binnenkant bovenbeen, heupen en de achterkant van de bovenarm.

Lange tijd was de liposuctie de enige mogelijkheid, vetophopingen gericht te verwijderen. Bij de liposuctie wordt het vet in één operatieve behandeling afgezogen. De Injectie-Lipolyse is een niet-operatieve behandelingsmethode en wordt in meerdere sessies uitgevoerd. Zo wordt in enkele maanden een langzame verandering in de lichaamscontouren bereikt. De huid oogt na deze behandeling strakker dan na liposuctie. 

De Injectie-Lipolyse is bovendien een ideale behandelingsmethode na een liposuctie om het resterend vetweefsel te verwijderen of een egalisatie van de huid te bewerkstelligen. In alle gevallen geldt dat onze Cosmetisch arts het beste kan bepalen welke methode voor jou het meest geschikt is.De Injectie-Lipolyse maakt een duurzame vermindering van vetkussentjes mogelijk, vooral op die plaatsen die door diëten of sport niet verminderen.
De behandeling werkt het best in de gebieden met zacht lichaamsvet. Goede resultaten worden ook bereikt bij cellulite-behandeling. Eenmaal opgeloste vetcellen komen niet meer terug. Daardoor zullen vetophopingen steeds minder worden.

De behandeling

Een lipolysebehandeling neemt weinig tijd en is risicoarm. Omdat het om onderhuidsweefsel gaat waar weinig zenuwvezels zijn, zijn de injecties niet pijnlijk en is er geen verdoving nodig. Je voelt even de prik door de huid en daarna treedt een lichte jeuk op. Bij alle behandelingen, ook in het gelaat, moet je rekening houden met een optredende zwelling en een drukgevoeligheid wat maximaal 4 tot 6 dagen aanhouden. Je moet de eerste 3 dagen massage, sauna of sport vermijden.

Bij deze afslankbehandeling wordt een mengsel van o.a. fosfatidylcholine direct in het vetweefsel geïnjecteerd. Hierna ontstaat voor een aantal dagen branderige en gezwollen huid wat vanzelf weer verdwijnt. In 6-8 weken wordt vet op natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd via de bloedbaan. Er zijn ongeveer 2-4 behandelingen nodig met 6-8 weken tussenpauze.

Een behandeling met de Injectie-Lipolyse is niet geschikt en mag niet uitgevoerd worden bij minderjarigen of kinderen, bij zwangere of borstvoeding gevende moeders en bij bepaalde chronische aandoeningen. Meer gedetailleerde informatie over de geschiktheid van de behandeling, geeft onze Cosmeticsh arts graag in een vrijblijvend informatieconsult

Onze Cosmetisch Arts, Don Smeets, is meerdere keren per maand aanwezig bij Cocon. 

  • Klik hier voor een vrijblijvend informatieconsult
  • Klik hier wanneer je een afspraak wilt maken of een vraag hebt
  • Klik hier voor de prijzen
  • Klik hier voor de agenda/bezoekdata van Don Smeets. Een gecombineerde behandeling met permanente make-up is ook goed mogelijk.

Drs. D.H.C. Smeets, cosmetisch arts

De injectable-behandelingen bij Cocon Cosmetics worden al meer dan twaalf jaar uitgevoerd door Drs. D.H.C. Smeets, cosmetisch arts. Hij is een autoriteit binnen zijn vakgebied en één van de meest ervaren, bekende en gerespecteerde cosmetisch artsen van Nederland en voormalig secretaris en oud-voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Na zijn artsen opleiding in Maastricht en Leuven in 1994 is hij zich volledig gaan toeleggen op de cosmetische geneeskunde met als specialisatie de injectable behandelingen, filters en Botox en Lipolyse behandelingen. Sinds 2004 is hij geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en lid van de International Society of Lipolysis (ISL). Dokter Don Smeets is een vaste trainer voor Teosyal in Nederland neemt de zogenaamde Masterclass (workshop die ingaat op bepaalde indicaties) voor zijn rekening. Don Smeets heeft ook een eigen praktijk www.erbeteruitzien.nl in Roermond.

Botox behandelingen

Een natuurlijke uitstraling met Botox. Meer weten klik hier

 

Verbetering gezichtscontour

Versterken van het contour werkt verjongend.  Meer weten klik hier

 

Lipolyse behandelingen

Plaatselijk afslanken d.m.v. Injectables.  Meer weten klik hier

 

Volg ons: