De opleiding

De 6-daagse permanente make-up opleiding biedt een uitgebreide en goed afgeronde opleiding in de allernieuwste wenkbrauw technieken bestaande uit zowel theoretische als praktische training.

Dit programma is speciaal ontworpen om deelnemers uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een zelfverzekerde en competente permanente make-up artiest te worden.

Het programma omvat in totaal 6 dagen. Deze dagen zijn verdeeld in theorie, praktijk en een examen. het geheel wordt afgesloten met je welverdiende certificaat. Gedurende deze tijd krijg jij gepersonaliseerde instructies over belangrijke onderwerpen zoals de anatomie, handpositionering, lichaamspostitionering, hairstrokepartronen, kleurkeuze, kleurentheorie, hygiene, wenkbrauwmapping en nog veel meer. Daarnaast gaan we ook in op de marketing en klantencontact. Deze onderdelen vormen een sterke basis voor het praktijkgedeelte van het programma.

De 6-daagse permanente make-up opleiding is de ideale optie voor personen die die kennis en vaardigheden willen opdoen die nodig zijn om succesvol te worden op het gebied van permanente make-up.

permanente wenkbrauwen

Word ook permanente make-up professional

Voor PMU-cursussen en -opleidingen bent je aan het goede adres bij de Cocon Cosmetics Academie voor Permanente Make-up als je een opleiding wilt gericht op de praktijk met veel persoonlijke aandacht. Dankzij de ruime ervaring en opgedane kennis die wij zelf hebben, bieden veel extra mogelijkheden. Uniek is dat wij bij onze opleidingen trainingsstoelen aanbieden waar je je opgedane kennis zelfstandig kan oefenen op je model. Naast een gedegen opleiding en lesmateriaal krijg je veel tips & trics. Je gaat veel zelf doen om daarna zelfverzekerd te werk kunnen gaan in je eigen salon of als ambulante permanente make-up specialist.

Opleiding PMU-starters Wenkbrauwen en Eyeliner

Permanente make-up aanbrengen is niet iets wat je er zomaar even bij gaat doen. Het is een echt ambacht waar voor je over bepaalde eigenschappen moet beschikken. Zeker nu permanente make-up er steeds levensechter uit moet zien is een goede opleiding ontzettend belangrijk. Dit zorgt natuurlijk voor voldoende kennis om te starten maar maakt je ook zelfverzekerder. Je moet goed met (zenuwachtige) mensen om kunnen gaan, optisch inzicht hebben en/of goed kunnen tekenen. Over enige ervaring beschikken m.b.t. visagie, huid of werkzaam zijn in de beautybranche. Je moet een fijne motoriek en een “vaste hand” hebben. Dan kan je succesvol worden in het aanbrengen van permanente make-up.

In de lessen zijn opgenomen; veel uitleg en voorbeeld behandelingen, kennis over huid, hygiëne, aandacht voor de GGD vergunning, teken technieken, omgaan met de klant, modelbepaling  en erkennen van je eigen specialiteit. De laatste les is het examen wat wordt afgesloten met een diploma wanneer je geslaagd bent. Bijles en herkansingen zijn tegen bijbetaling mogelijk.

Opleidingen

Voor onze les mogelijkheden, vragen, opmerkingen en prijzen vragen wij je ons antwoordformulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Maar je mag ook bellen of mailen. Telefoon: 010-4353799 optie 1, e-mail: info@coconcosmetics.nl

Tot snel bij ons in de salon

En wordt ook permanente make-up professional!

Ons uitgangspunt is om hele goede specialistes af te leveren! Bij Cocon Cosmetics bent u aan het goede adres voor service en topkwaliteit! Uiteraard zijn wij in het bezit van de GGD-vergunning.

De mooiste permanente make-up van de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving.