Word ook permanente make-up professional

Voor PMU-cursussen en -opleidingen bent je aan het goede adres bij de Cocon Cosmetics Academie voor Permanente Make-up als je een opleiding wilt gericht op de praktijk met veel persoonlijke aandacht. Dankzij de ruime ervaring en opgedane kennis die wij zelf hebben, bieden veel extra mogelijkheden. Uniek is dat wij bij onze opleidingen trainingsstoelen aanbieden waar je je opgedane kennis zelfstandig kan oefenen op je model. Naast een gedegen opleiding en lesmateriaal krijg je veel tips & trics. Je gaat veel zelf doen om daarna zelfverzekerd te werk kunnen gaan in je eigen salon of als ambulante permanente make-up specialist.

Opleiding PMU-starters Wenkbrauwen en Eyeliner

Permanente make-up aanbrengen is niet iets wat je er zomaar even bij gaat doen. Het is een echt ambacht waar voor je over bepaalde eigenschappen moet beschikken. Zeker nu permanente make-up er steeds levensechter uit moet zien is een goede opleiding ontzettend belangrijk. Dit zorgt natuurlijk voor voldoende kennis om te starten maar maakt je ook zelfverzekerder. Je moet goed met (zenuwachtige) mensen om kunnen gaan, optisch inzicht hebben en/of goed kunnen tekenen. Over enige ervaring beschikken m.b.t. visagie, huid of werkzaam zijn in de beautybranche. Je moet een fijne motoriek en een “vaste hand” hebben. Dan kan je succesvol worden in het aanbrengen van permanente make-up.

Om je te behoeden voor de tegenvaller dat het vak toch niet helemaal  geschikt voor je is, hebben wij de cursus in 2 delen opgesplitst en heb je niet de verplichting om mee te doen aan het tweede deel. Daarbij moet je wel weten dat je na het volgen van alleen het eerste deel nog niet zelfstandig het vak kan uitoefenen. Voor alle lessen moet je eigen modellen meenemen. Dat kan je moeder, buurvrouw, vriendin zijn. Gebruik daarvoor je eigen netwerk. Heb je geen model – dan mis je een belangrijke les want inhalen is niet mogelijk. Na de 3e lesdag zullen we je vragen of je door wilt gaan met de vervolglessen.

In de lessen zijn opgenomen; veel uitleg en voorbeeld behandelingen, kennis over huid, hygiëne, aandacht voor de GGD vergunning, teken technieken, omgaan met de klant, modelbepaling  en erkennen van je eigen specialiteit. De laatste les is het examen wat wordt afgesloten met een diploma wanneer je geslaagd bent. Bijles en herkansingen zijn tegen bijbetaling mogelijk.

Opleidingen

Tryout lessen starters

5 lesdagen va 10.00 uur tot 17.00 uur,  1 x per week, theorie en praktijk incl. werkboek.

(apparatuur beschikbaar)

 € 1.250,00 excl btw

Voortganglessen starters

7 lesdagen va 10.00 tot 17.00 uur, 1 x per week, praktijklessen en vervolg werkboek.

Bij voortgangslessen advies zelf apparatuur aan te schaffen. Huur apparatuur per lesdag € 25,00

€ 1.750,00 excl btw

Bijzondere toevoeging van onze lessen zijn: Wij hebben een oefenruimte/stoel te huur inclusief materiaal voor de ochtend en/of de middag v.a. dinsdag t/m vrijdag,  €  65,00 per dagdeel van 3,5 uur. Zelf model meenemen (1 model per dagdeel).

Ben je geïnteresseerd in ons opleidingsschema 2021?  Dan kan je dit opvragen via het antwoordformulier. Voor onze andere les mogelijkheden, vragen, opmerkingen en prijzen vragen wij je ons antwoordformulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Maar je mag ook bellen of mailen. Telefoon: 010-4353799 optie 1, of stuur een berichtje naar: info@coconcosmetics.nl

Tot snel bij ons in de salon

En wordt ook permanente make-up professional!

Ons uitgangspunt is om hele goede specialistes af te leveren! Bij Cocon Cosmetics bent u aan het goede adres voor service en topkwaliteit! Uiteraard zijn wij in het bezit van de GGD-vergunning.

De mooiste permanente wenkbrauwen van de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving.