Injectables

Fillers, Botox en Lipolyse

Eye Liner

Dag in dag uit een frisse oogopslag 

Met een vrij simpele ingreep kunnen we hele mooie verbeteringen realiseren

Cocon Cosmetics staat niet alleen bekend om de mooie resultaten van onze Permanente Make-up behandelingen. Al heel veel jaren werken bij nauw samen met Cosmetisch arts Don Smeets. Hierdoor en omdat wij heel lang in het vak ”uiterlijke verzorging” werkzaam zijn en iedere dag mensen mooier maken, kunnen wij goed uitleggen en informeren over behandelingen met  injectables.

De beste producten

Veel klanten reageren meteen afkeurend wanneer we beginnen over het verbeteren van het uiterlijk door middel van Injectables. “Oh, nee …..daar begin ik niet aan”.  Met als reden;  eng, onbekend, wat wordt er ingespoten, het doet vast zeer en is erg duur? Allemaal logische redenen om het niet te willen. Maar wanneer we vertellen dat we met deze ‘vrij simpele ingreep’ hele mooie verbeteringen kunnen realiseren en dat we gebruik maken van de beste producten, dat we volgens alle richtlijnen werken en dat de prijs in verhouding erg meevalt, dan nemen de meeste klanten het gevoel van de prikjes wel voor lief. Want wie mooi wil zijn, moet (een beetje) pijn leiden. En ook dat valt bij deze behandelingen heel erg mee.

Wat zijn injectables?

Welke soort injectable gebruikt zal worden ligt aan het gewenste resultaat, de locatie en de conditie van de huid. Injectables zijn onder te verdelen in Fillers, Botox en Lipolyse. Welke injectable voor jou het beste zijn, wordt door onze Cosmetisch arts aan je voorgesteld en uitgelegd. Fillers bestaan in vele soorten en worden gebruikt voor het vullen van diepe lijnen, groeven, wallen, opvullen jukbeenderen, marionetlijnen en natuurlijk de lippen. Fillers zijn ook ideaal voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht en ook de handen. 

Er bestaat maar één soort Botox. Botox-behandelingen, worden ook al heel lang in de medische wereld gebruikt. In het gezicht heeft het een ontspannende en liftende werking en is geschikt voor behandelingen van het voorhoofd-(fronsen), kraaienpootjes, de kaaklijn en halslijnen maar ook voor het oplossen van overmatig transpireren in oksels, voorhoofd, rug en handen. Lipolysebehandelingen hebben een hele andere werking. Hiermee worden met injecties lokale vetophopingen verminderd bij love-handles, onderkin, buik etc.

FILLERS

Het opvullen van lippen, rimpels, lijntjes, groeven en littekens.

Fillers zijn injecteerbare en afbreekbare gels die werken als een vulmiddel. Ze worden gebruikt voor het opvullen van lippen en onsierlijke rimpels, lijntjes, groeven, plooien en littekens. Maar ze kunnen ook de contouren van het gezicht verbeteren en de huid verstevigen.

BOTOX

Natuurlijk en veilig mooi met Botox

Botox is ook een injectables. Injectables zijn producten die door middel van injecties diep of vlak onder de huid kunnen worden aangebracht. Injectables vervagen rimpels, littekens, accentueren het gezichtscontour, creëren vollere lippen en kunnen de huid verjongen. Welke soort injectable wordt toegepast ligt aan het gewenste resultaat. 

Vrijblijvend informatieconsult

Wij bieden iedereen de mogelijkheid om zich eerst persoonlijk te laten informeren door middel van een vrijblijvend adviesconsult bij de Cosmetisch arts. Indien je de behandeling direct wilt ondergaan, is dit ook mogelijk. Zo hebben veel dames en ook heren hun weg binnen Cocon Cosmetics wel weten te vinden. Je kan ook een behandel-advies krijgen voor het vervagen van cellulite en zwangerschaps-striemen. 

Voorbeelden injectables

permanente make up
permanente make up

Verbetering gezichtcontour door middel van een combinatie van filler-behandelingen

permanente make up

Vollere lippen door middel van een filler

permanente make up

Plaatselijk afslanken d.m.v. injectables, bijvoorbeeld deze onderkin behandeling. Meer weten? klik hier.

Drs. A.K. Thio, cosmetisch arts

Anwar Thio studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft hierna in diverse ziekenhuizen ervaring opgedaan in het vak neurologie. Sinds 2004 heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. In augustus 2011 heeft dokter Thio het bedrijf Wrinkless opgericht.

Anwar Thio heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botox voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen. In 2009 was hij co-auteur van een wetenschappelijk artikel over een onderzoek naar handverjonging met Radiesse.

In 2007, 2008 en 2009 is Anwar Thio als een van de besten getest door de Consumentenbond.

Informatie en agenda/bezoekdata van Anwar Thio

Een gecombineerde behandeling met Permanente make-up is ook goed mogelijk.

  • Klik hier voor de agenda/bezoekdata van Anwar Thio
  • Klik hier voor een vrijblijvend informatieconsult
  • Klik hier voor de prijzen
  • Klik hier voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt