Injectables

Fillers, Botox en Lipolyse

Eye Liner

Dag in dag uit een frisse oogopslag 

Met een vrij simpele ingreep kunnen we hele mooie verbeteringen realiseren

Cocon Cosmetics staat niet alleen bekend om de mooie resultaten van onze Permanente Make-up behandelingen. Al heel veel jaren werken bij nauw samen met Cosmetisch arts Don Smeets. Hierdoor en omdat wij heel lang in het vak ”uiterlijke verzorging” werkzaam zijn en iedere dag mensen mooier maken, kunnen wij goed uitleggen en informeren over behandelingen met  injectables.

De beste producten

Veel klanten reageren meteen afkeurend wanneer we beginnen over het verbeteren van het uiterlijk door middel van Injectables. “Oh, nee …..daar begin ik niet aan”.  Met als reden;  eng, onbekend, wat wordt er ingespoten, het doet vast zeer en is erg duur? Allemaal logische redenen om het niet te willen. Maar wanneer we vertellen dat we met deze ‘vrij simpele ingreep’ hele mooie verbeteringen kunnen realiseren en dat we gebruik maken van de beste producten, dat we volgens alle richtlijnen werken en dat de prijs in verhouding erg meevalt, dan nemen de meeste klanten het gevoel van de prikjes wel voor lief. Want wie mooi wil zijn, moet (een beetje) pijn leiden. En ook dat valt bij deze behandelingen heel erg mee.

Wat zijn injectables?

Welke soort injectable gebruikt zal worden ligt aan het gewenste resultaat, de locatie en de conditie van de huid. Injectables zijn onder te verdelen in Fillers, Botox en Lipolyse. Welke injectable voor jou het beste zijn, wordt door onze Cosmetisch arts aan je voorgesteld en uitgelegd. Fillers bestaan in vele soorten en worden gebruikt voor het vullen van diepe lijnen, groeven, wallen, opvullen jukbeenderen, marionetlijnen en natuurlijk de lippen. Fillers zijn ook ideaal voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht en ook de handen. 

Er bestaat maar één soort Botox. Botox-behandelingen, worden ook al heel lang in de medische wereld gebruikt. In het gezicht heeft het een ontspannende en liftende werking en is geschikt voor behandelingen van het voorhoofd-(fronsen), kraaienpootjes, de kaaklijn en halslijnen maar ook voor het oplossen van overmatig transpireren in oksels, voorhoofd, rug en handen. Lipolysebehandelingen hebben een hele andere werking. Hiermee worden met injecties lokale vetophopingen verminderd bij love-handles, onderkin, buik etc.

FILLERS

Het opvullen van lippen, rimpels, lijntjes, groeven en littekens.

Fillers zijn injecteerbare en afbreekbare gels die werken als een vulmiddel. Ze worden gebruikt voor het opvullen van lippen en onsierlijke rimpels, lijntjes, groeven, plooien en littekens. Maar ze kunnen ook de contouren van het gezicht verbeteren en de huid verstevigen.

BOTOX

Natuurlijk en veilig mooi met Botox

Botox is ook een injectables. Injectables zijn producten die door middel van injecties diep of vlak onder de huid kunnen worden aangebracht. Injectables vervagen rimpels, littekens, accentueren het gezichtscontour, creëren vollere lippen en kunnen de huid verjongen. Welke soort injectable wordt toegepast ligt aan het gewenste resultaat. 

LIPOLYSE INJECTIES

Plaatselijk afslanken d.m.v. injectables

Deze injectable-behandeling heeft als doel plaatselijk storende vetkussentjes te verminderen zoals bijv. een onderkin, lovehandles, maagrol, binnenkant bovenbeen, heupen en de achterkant van de bovenarm. Bij de liposuctie wordt het vet in één operatieve behandeling afgezogen. De Injectie-Lipolyse is een niet-operatieve behandelingsmethode en wordt in meerdere sessies uitgevoerd.

Vrijblijvend informatieconsult

Wij bieden iedereen de mogelijkheid om zich eerst persoonlijk te laten informeren door middel van een vrijblijvend adviesconsult bij de Cosmetisch arts. Het informatieconsult kost € 29,95, duurt maximaal 30 minuten en verplicht je tot niets. Wanneer je (ooit) daarna besluit een injectable behandeling te ondergaan, trekken wij de € 29,95 van de behandeling af. Wanneer je direct de behandeling laat uitvoeren dan betaal je alleen de behandeling en is het informatieconsult gratis. Zo hebben veel dames en ook heren hun weg binnen Cocon Cosmetics wel weten te vinden. Je kan ook een behandel-advies krijgen voor het vervagen van cellulite en zwangerschaps-striemen. 

Voorbeelden injectables

permanente make up
permanente make up

Verbetering gezichtcontour door middel van een combinatie van filler-behandelingen

permanente make up

Vollere lippen door middel van een filler

permanente make up

Plaatselijk afslanken d.m.v. injectables, bijvoorbeeld deze onderkin behandeling. Meer weten? klik hier.

Drs. D.H.C. Smeets, cosmetisch arts

De injectable-behandelingen bij Cocon Cosmetics worden al meer dan twaalf jaar uitgevoerd door Drs. D.H.C. Smeets, cosmetisch arts. Hij is een autoriteit binnen zijn vakgebied en één van de meest ervaren, bekende en gerespecteerde cosmetisch artsen van Nederland en voormalig secretaris en oud-voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Na zijn artsen opleiding in Maastricht en Leuven in 1994 is hij zich volledig gaan toeleggen op de cosmetische geneeskunde met als specialisatie de injectable behandelingen, filters en Botox en Lipolyse behandelingen. Sinds 2004 is hij geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en lid van de International Society of Lipolysis (ISL). Dokter Don Smeets is een vaste trainer voor Teosyal in Nederland neemt de zogenaamde Masterclass (workshop die ingaat op bepaalde indicaties) voor zijn rekening. Don Smeets heeft ook een eigen praktijk www.erbeteruitzien.nl in Roermond.

Informatie en agenda/bezoekdata van Don Smeets

Een gecombineerde behandeling met Permanente make-up is ook goed mogelijk.

  • Klik hier voor de agenda/bezoekdata van Don Smeets
  • Klik hier voor een vrijblijvend informatieconsult
  • Klik hier voor de prijzen
  • Klik hier voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt