Correctiebehandelingen

Laat je oude of mislukte permanente make-up herstellen bij Cocon Cosmetics

Permanente make-up: correctiebehandelingen

De nieuwe klant is de klant die al eerder permanente make-up heeft laten zetten en toe is aan een nieuwe-, opfris- of verbeterende behandeling. Om mooi resultaat te maken moet de specialist veel ervaring hebben. Bij Cocon Cosmetics hebben we die ervaring en skills en ben je aan het juiste adres.

Meestal is men heel erg teleurgesteld wanneer een permanente make-up behandeling niet naar wens is uitgevallen. Het vergt moed om de stap te nemen om wederom met permanente make-up de pigmentatie op te laten knappen. Maar het is toch echt in veel gevallen mogelijk om er weer iets moois van te maken. Misschien dacht je dat een laserbehandelingen je laatste redmiddel zou zijn? Dit hoeft dit dus niet. Wij doen er alles aan om mooi resultaat af te leveren.

permanente make up

Vervaging permanente make-up

Wanneer je vorige permanente make-up behandeling enige tijd geleden is gedaan, kan het zijn dat je eigenlijk wel een andere vorm in je wenkbrauwen wilt of net een vollere eyeliner wilt hebben. De vervaging van je oude pigmentatie kan wel of niet gepaard gaan met een verkleuring van het oude pigment van de wenkbrauwen naar een kleur met een oranje, rode, blauwe, paarse of grijze gloed en bij eyeliners van zwart naar grijs.

Ook deze pigmentaties zijn bij Cocon Cosmetics mooi op te knappen. Wij adviseren je daarna om nooit meer te lang te wachten met een opfris- behandeling. Want zo’n verkleuring kan je voor zijn wanneer je de pigmentatie tijdig laat opfrissen. Door vooraf onze permanente make-up behandeling(en) goed met je door te spreken en voor te tekenen weet je wat je vooraf kan verwachten.

Meer informatie

  • Klik hier voor een gratis informatieconsult
  • Klik hier voor meer informatie over de overige permanente make-up behandelingen
  • Klik hier voor de prijzen van de permanente make-up behandelingen, 1e behandelingen en opfrisbehandelingen
  • Klik hier wanneer je een afspraak wilt maken of een vraag hebt
  • Klik hier voor de nazorginstructies permanente make-up

Voorbeelden van correctiebehandelingen 

door Cocon Cosmetics uitgevoerd

permanente make up

De oude pigmentatie is heel licht oranje geworden. Daaroverheen is een nieuwe wenkbrauw gezet ineen koelere kleur. De handeling is net klaar. Nu nog genezen en kijken of er over 6 weken nog een perfectiebehandeling nodig is.

permanente make up

Deze eyelliner was heel lang geleden gezet en moets nodig opgeknapt worden. Nu zegt iedereen tegen deze klant dat ze zulke mooie ogen heeft.

permanente make up

De oude pigmentatie had geen mooie vorm en was ook verkleurd. We hebben er weer een prachtige wenkbrauw overheen kunnen zetten.

permanente make up

Oude pigmentatie jaren geleden in Egypte laten zetten. Heel erg ongelijk en smal. Prachtig opgeknapt met de 3D behandeling

permanente make up

De oude pigmentatie (voor jou rechts) is een te kleine wenkbrauw geweest. De linker wenkbrauw is de juiste vorm en kleur.

permanente make up

Oude bovenste wenkbrauw was grauw van kleur en veel te klein. Onder is de wenkbrauw verbeterd met schaduwtechniek. Geeft gelijk een jongere uitstraling

permanente make up

Oude pigmentatie jaren geleden in Egypte laten zetten. Heel erg ongelijk en smal. Prachtig opgeknapt met de 3D behandeling

Ben je toe aan een opfrisbehandeling of een correctie van je huidige pigmentatie?

Laat tijdig de pigmentatie opfrissen of aanpassen om verkleuring tegen te gaan.  Cocon Cosmetics kan dit mooi voor u opknappen.

Maak een afspraak

De mooiste permanente make up van de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving