Het informatie consult

Voor permanente make-up bij één van onze permanente make-up specialisten en voor injectables (fillers en Botox) bij onze cosmetisch arts.

Permanente make-up en Microblading

Overweeg  je een microblading- of een permanente make-up-behandeling voor de wenkbrauwen of een eyeliners of lippen? Dan geven wij jou de keuze uit de twee onderstaande mogelijkheden.

Omdat wij landelijk bekend en een drukke salon zijn werken wij met een aantal specialisten. Toch kan de wachttijd voor een afspraak oplopen naar meerdere weken. Wij vragen je met plannen van de afspraak voor een informatieconsult of een behandeling daar rekening mee te houden.

  • Je kan, wanneer je twijfelt of permanente make-up voor jou wel een geschikte behandeling is, een informatieconsult afspreken. Tijdens het informatieconsult maak je kennis met je permanente make-up specialist. De mogelijkheden worden bekeken en de permanente make-up wordt zo voor-getekend zodat het lijkt alsof je de behandeling al ondergaan hebt. Zo kan zien hoe je wenkbrauwen, eyeliner of lippen eruit  zullen zien na een behandeling met permanente make-up. Er is voldoende gelegenheid om je vragen te stellen. Je kan, wanneer je overtuigd bent, na het informatieconsult direct een nieuwe afspraak maken of alles thuis nog eens goed overdenken en later een nieuwe afspraak maken voor een behandeling. De eerste mogelijkheid voor en behandeling zal binnen 1 á 3 weken zijn.
  • Wanneer je eigenlijk al zeker weet dat je een permanente make-up behandeling wilt maar er nog niet over uit bent “hoe” je het wilt, dan kan je eigenlijk direct de behandeling afspreken. Dit scheelt je wachttijd. Want voorafgaand aan de behandeling zit hetzelfde informatieconsult (als hier boven omschreven) De permanente make-up wordt ook eerst als voorbeeld afgetekend en besproken. Alleen wordt de behandeling er direct achteraan uitgevoerd. De gemiddelde duur van de totale behandeling(en) ligt tussen de 1,5 en 2 uur per persoon.

Mocht je een afspraak willen maken voor alleen een informatieconsult, dan kan dat vanaf maandag t/m vrijdag. Het informatieconsult kost € 39,95 en duurt 30 minuten. 

Wil je toch direct een volledige behandeling afspreken? Dan kan dit vanaf maandag t/m zaterdag.

Injectables en Botox

Ben je geïnteresseerd in een behandeling met injectables maar weet je niet of het voor jou geschikt of betaalbaar is, maak dan van de mogelijkheid gebruik om vrijblijvend informatieconsult van een half uur bij onze cosmetisch arts Don Smeets af te spreken. Het is namelijk altijd verstandig om vooraf goed geïnformeerd te zijn over een cosmetische behandeling met injectables. Onze cosmetisch arts Anwar Thio zit al meer dan 15 jaar in het vak en kan je duidelijke uitleg en advies gegeven over de beste behandelingen tegen rimpels, kringen en wallen en behandelingen voor een slankere kin en vetrolletjes. Natuurlijk geldt dit ook voor informatie en behandeladviezen voor het vullen van lippen, groeven en littekens en het verfraaiien van het gezichtscontour. Er zal voldoende gelegenheid zijn je vragen te stellen en hij kan je uiteraard een prijsindicatie geven wanneer je besluit een behandeling af te spreken.

Anwar Thio is twee maal  per maand bij Cocon Cosmetics aanwezig. Klik hier voor de data van de consult-dagen.

Een gecombineerde behandeling met permanente make-up is ook goed mogelijk.

Klik hier voor een afspraak voor een informatieconsult, behandeling of vraag.

 

Els van Rijswijk

Els van Rijswijk

Permanente make-up specialist, Make-up artiest

Sina Hashemi

Sina Hashemi

Permanente make-up specialist, Make-up artiest

Graag tot ziens bij ons in de salon!

Cocon Cosmetics werk veilig conform de regels opgelegd door het Ministerie van Volksgezondheid en is goedgekeurd door GGD Rotterdam.