Geef een

behandeling cadeau!

Hoe leuk is het om je partner, vriendin, moeder, zus of collega te verrassen met een geldelijke bijdrage van een langgekoesterde wens. 

Geef een  permanente make-up behandeling of een injectables behandeling cadeau!

Geef een origineel cadeau! Heel veel vrouwen willen mooiere wenkbrauwen, een eyeliner waar je op kan rekenen, fraaie lippen, er frisser en jonger uitzien of af van die eeuwige frons of vermoeide uitstraling. De ideale oplossing is een fraaie permanente make-up behandeling of een behandeling bij onze cosmetisch arts met injectables. Maar niet iedere vrouw kan of wil dit aan zichzelf besteden. Vaak gaat het gezin voor alles. Kosten stapelen zich op en er blijft uiteindelijk geen geld of tijd over om daarmee zij zichzelf een plezier te doen. Je begrijpt dan wel dat het krijgen van een cadeaubon van Cocon Cosmetics een hele aangename verrassing is.

Je hebt de mogelijkheid een vrij te besteden bedrag of een behandeling via onze cadeaubon cadeau te geven. Het bedrag kan op de bon worden vermeld of de behandeling zonder bedrag (de waarde is dan natuurlijk wel bij ons bekend). Als de keuze moeilijk is adviseren wij je graag om een originele verrassing cadeau te geven.

Je kan aangeven of je via een e-mail antwoord op je aanvraag krijgt of telefonisch. Wanneer de keuze is gemaakt wat er in de cadeaubon moet staan, een bedrag of een behandeling, ontvang je een cadeaubonnummer die je mee moet geven in de omschrijving van je betaling per bank. Nadat je betaling binnen is sturen wij de bon naar je op of naar degene voor wie de bon is. Via email of  telefonisch spreken we alles vooraf goed met elkaar af zodat je verrassing keurig op tijd gegeven kan worden. Maar natuurlijk is het ook gewoon mogelijk een bon bij ons in de salon te komen halen. Pinnen is mogelijk.

Onze cadeaubonnen worden uitgegeven vanaf € 25,00. Wil je een behandeling geven? Kijk op onze website naar onze behandelingenmogelijkheden. Er zit altijd wel een behandeling bij die de wens kan vervullen of geef gewoon een bedrag. Zo kan je verrassing altijd binnen je budget zal vallen. Kijk op de prijslijst voor de bedragen van alle behandelingen.

 

De mooiste permanente make-up van de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving