Eye Liner

Dag in dag uit een frisse oogopslag 

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up wordt ook wel cosmetische pigmentatie of dermografie genoemd. Het is een oppervlakkige vorm van tatoeëren of beter gezegd; graveren in de huid. Door middel van een speciaal daarvoor ontworpen pigmentatiepen waarin een kleine steriele naald, of naaldjes, heel snel op en neer bewegen, wordt een kleurpigment op de gewenste plaatsen als het ware in de huid gekrast.

De pigmentatie is oppervlakkig en zal daarom gaan vervagen. Dit is het grootste verschil met tatoeëren. Permanente make-up voor de wenkbrauwen en lipline zijn ongeveer van 1 tot 3 jaar zichtbaar en zal na één of twee jaar opgefrist moeten worden voor altijd een mooi egaal resultaat. Eyeliners zijn over het algemeen minder snel aan een opfrisbehandeling toe. De zwarte eyeliner kan langer dan 5 jaar zichtbaar blijven. Gekleurde eyeliners wat minder lang.

Permanente make-up bij Cocon Cosmetics!

Cocon Cosmetics heeft zich helemaal gespecialisteerd in permanente make-up. Ga je voor professionaliteit, kennis en ervaring?  Dan ben je bij Cocon Cosmetics aan het juiste adres. Het team van Cocon Cosmetics, allemaal volledig gediplomeerd, heeft al heel veel vrouwen en ook mannen, niet alleen uit de regio Den Haag en Rotterdam, maar uit heel Nederland van alle leeftijden gelukkig gemaakt met mooie permanente make-up. Niet voor niets zijn wij te gast geweest bij RTL Koffietijd.

Je eerste permanente make-up behandeling bestaat altijd uit het invullen van een intakeformulier en je wenkbrauwen, oogleden, lippen of andere te pigmenteren plekken worden alvast, indien nodig, met verdovingingcrème voorbehandeld. Wij adviseren je uitgebreid over de techniek en de kleur die voor jou geschikt zal zijn. Door zeer zorgvuldig voor te tekenen en de mogelijkheden te bespreken is een behandeling niet eng. Samen met een goede voorbehandeling vooraf en verzorging tijdens de behandeling, is het zetten van permanente make-up bij Cocon Cosmetics niet pijnlijk! De meeste nieuwe behandelingen duren meestal 1 à 1,5 uur.
Na deze eerste behandeling krijg je de uitgebreide nazorginstructies mee naar huis wordt er tussen de zes en negen weken een controleconsult met een perfectiebehandeling afgesproken. Deze tweede handeling is nodig voor het intensiveren van de kleur van de wenkbrauw, eyeliner, lipline of kleine oneffenheden egaal te maken. De behandelingsprijzen van Cocon Cosmetics zijn altijd inclusief deze perfectiebehandeling.

Onze permanente make-up behandelingen bestaan uit:

permanente make up

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn één van de belangrijkste uitdrukking-bepalende onderdelen van het gezicht. Er zijn maar weinig mensen met perfecte wenkbrauwen. Haartjes groeien vaak niet overal en kunnen ook nogal eens niet mooi ingepland zijn. Door verkeerd epileren in het verleden zijn veel wenkbrauwen beschadigd. Wenkbrauwen zijn ook niet altijd symmetrisch. Ben je ontevreden over je wenkbrauwen dan is de oplossing nabij!

Eye Liner

De eyeliner is in een make-up bijna niet weg te denken. Hoe makkelijk zou je het vinden wanneer deze er altijd op zouden zitten, nooit uitlopen en je ogen dag in dag uit die frisse oogopslag geven?
Eyeliners accentueren de ogen  en maken de ze opvallender. Ogen lijken daardoor groter en kunnen gelift of symmetrisch gemaakt worden. Bij Cocon Cosmetics wordt op verantwoorde wijze  deze behandeling uitgevoerd. 
eyeliner permanente make-up
permanente make up

Lipliner

De lippen kunnen met een mooi contour, een  lipline, onder en boven met een subtiele kleur of juist een opvallende kleur geaccentueerd worden.  Bij een fraaie lipcontour van jezelf kan deze heel mooi in de gewenste kleur aangezet worden.
Maar wanneer je lippen, onder en/of boven smal zijn kan met een vergrotende lipline iets buiten de oorspronkelijk lipcontour gewerkt worden. 

Correctiebehandelingen

Correctie- en camouflagebehandelingen met permanente make-up bestaan ook tot de mogelijkheden. Een correctiebehandeling is van toepassing op oude of verkeerd geplaatste permanente make-up. De oude pigmentatie kan door gebruik van de laatste technieken prachtig opgeknapt worden en waar nodig gecamoufleerd worden.

permanente make up
permanente make up

Mannen behandeling

Mannenbehandelingen met permanente make-up bij Cocon Cosmetics kunnen bestaan uit een wenkbrauwbehandeling, een (subtiele) eyeliner behandeling, littekencamouflage en micro haarpigmentatie. Deze laatste handeling is bedoeld voor mannen maar ook  vrouwen met dunner wordend haar op de hoofdhuid of littekens tussen het haar of baard.

Wachttijd

Wij zijn wij een druk bezette salon. Hierdoor bestaat de kans dat je niet à la minuut bij ons een afspraak kan maken. We hopen dat je, wanneer je een afspraak wilt maken, daar begrip en geduld voor hebt. Wij  garanderen kwaliteit en zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Risico’s

Permanente make-up is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Maar ook aan permanente make-up behandelingen zijn risico’s verbonden. Bij een minder goede of slechte gezondheid kunnen resultaten minder goed uitvallen of kunnen er complicaties optreden.

Klik hier voor meer informatie over de risico’s. De minimale leeftijd is 16 jaar. Wij vragen vanaf 16 tot 18 jaar toestemming van één van de ouders of verzorger. We zullen daarnaast ook om een legitimatiebewijs vragen.

 

Twijfel je nog?

Dan wil je misschien gebruik maken van een informatieconsult met eventueel de mogelijkheid later een afspraak te maken.

  • Meer informatie over het informatieconsult, klik hier
  • Klik hier voor de prijzen
  • Klik hier voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt. Je kan binnen 2 dagen antwoord verwachten en verdere uitgebreide informatie ontvangen.

Permanente make-up voor heel Nederland en verder…

Heel veel dames en ook heren uit heel Nederland en ook uit het buitenland en enkele BN’ers zijn naar Cocon Cosmetics in Vlaardingen gekomen en hebben een permanente make-up behandeling ondergaan en zijn nog steeds zeer tevreden. Velen van hen komen regelmatig terug voor het onderhouden daarvan.
Het aanbrengen van permanente make-up aanbrengen is een vertrouwelijke behandeling. Daardoor moet je kunnen bouwen op de professionaliteit van de specialist. Het is een zeer specialistische behandeling, echt een ambacht, wat direct goed moet gebeuren. Wanneer je het resultaat namelijk niet mooi vindt, kan het er niet zondermeer afgehaald worden.

Permanente make-up kan gezet worden als een mooie basis make-up om het dagelijkse gezicht wat extra’s te geven maar ook als een make-up waar je zelf bijna tot niets meer aan hoeft te doen. De keuze waar en door wie je een permanente make-up behandeling wilt laten uitvoeren, moet niet alleen afhankelijk zijn van de prijs! Doorslaggevend moeten zijn: de professionele wijze waarop permanente make-up bij je gezet wordt, de hygiëne, de nazorg en de service. Ondanks de grote expertise zijn de prijzen van Cocon Cosmetics voor permanente make-up gelijk aan de gemiddelde Nederlandse prijzen. De wachttijd is voor een behandeling ligt tussen de 2  á 4 weken.

Cocon Cosmetics is in het bezit van een vergunning van de GGD en werkt veilig volgens de opgestelde regels van het ministerie van Volksgezondheid.