Eyeliners

De mooiste permanente eyeliner. De meest houdbare eyeliner vindt je bij Cocon Cosmetics

Permanente make-up: mooi onder alle omstandigheden

Onder alle omstandigheden een mooie oogmake-up; dat wilt toch iedere vrouw die graag make-up draagt. Maar ook wanneer je weinig wimpers, asymmetrische of kleine ogen hebt, kan een permanente eyeliner een uitkomst zijn. Weinig of geen tijd besteden aan je make-up, mooi naar bed en ook weer mooi opstaan is toch geweldig. Alle weersomstandigheden zijn geen probleem voor een een behandeling met permanente make-up.

Bijna alles is mogelijk. Aangesloten eyeliners, eyeliners met een “wing”, oog-vergrotende en  oog-corrigerende eyeliners… Niet alleen zwart maar ook antraciet, donkerblauw, donkergroen, grijs tot zacht grijs of zelfs turkoois of fel blauw….  alles is mogelijk. Bij Cocon Cosmetics wordt er een eyeliner bij je gezet die bij jou past.

Naar aanleiding van je wensen en mogelijkheden, met de juiste technieken en de beste producten blijven de eyeliners  jaren achtereen prachtig!  Wij geven uitgebreid advies over de vorm, dikte en de kleur van de eyelinerdie voor jou geschikt zal zijn. Door zeer zorgvuldig voor te tekenen en de mogelijkheden te bespreken is de behandeling niet eng. Samen met een goede voorbehandeling van de oogleden vooraf en verzorging tijdens de behandeling, is het zetten van permanente make-up bij Cocon Cosmetics niet pijnlijk! Voor kennis en ervaring ben je bij Cocon Cosmetics op het juiste adres. Wij hebben al heel veel vrouwen, niet alleen uit de regio Den Haag en Rotterdam maar uit heel Nederland, van alle leeftijden, gelukkig gemaakt met een perfecte eyeliner. Niet voor niets zijn wij te gast geweest bij RTL Koffietijd.

permanente make up

Wij zijn specialisten in permanente make-up

Doordat wij ons helemaal gespecialiseerd hebben in het zetten van permanente make-up en daarin heel veel ervaring hebben, zijn wij een druk bezette salon. Hierdoor bestaat de kans dat je niet à la minuut bij ons een afspraak kan maken. We hopen dat je, wanneer je een afspraak wilt maken, daar begrip en geduld voor hebt. Wij  garanderen kwaliteit en zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Eyeliners op maat!

Er is heel veel mogelijk. Voorafgaand aan de behandeling wordt de prijs aan je doorgegeven.

Informatie over Permanente Make-up behandelingen
Wat zijn de prijzen van permanente Make Up Eyeliners

De prijs van onze eyeliners is afhankelijk van uw wens en oogvorm en is dus heel persoonlijk. Daarom kan dit niet exact in deze prijslijst worden weergegeven.
Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen.

 

Infralash v.a € 225,00
Small v.a € 260,00
Medium v.a € 315,00
Large v.a € 370,00

Stardust/smudge

v.a € 415,00

Prijzen per 1 juli 2023. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Perfectiebehandeling

Nabehandeling na de eerste behandeling met Permanente Make-up, wenkbrauwen, eyeliners en lipbehandeling heet “perfectiebehandeling”. Deze behandeling is altijd inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling, mits deze binnen 9 weken plaatsvindt. De kosten van uw PMU-behandeling rekent u af bij de eerste behandeling en er wordt met u een afspraak gemaakt voor controle van de permanente make-up met perfectiebehandeling na 6 á 9 weken. Na deze perfectiebehandeling moet u zelf, binnen 6 weken, aangeven of u nog een extra nabehandeling wenst. Deze nabehandeling zit niet in de prijs inbegrepen. Alle extra nabehandelingen dienen binnen 6 weken na de laatste behandeling aangegeven te worden. Bij permanente make-up over een oude pigmentatie elders vandaan is ook deze extra nabehandeling niet kosteloos en kan de prijs van deze extra nabehandeling variëren naar gelang de hoeveelheid werk. (zie prijzen hieronder) Bij geen melding gaan wij ervan uit dat u tevreden bent over het resultaat en dat verdere nabehandeling(en) niet meer nodig is (zijn). Uw klanten-intakekaart wordt dan opgeborgen in ons archief. Indien u een wenkbrauw behandeling heeft ondergaan, dan sturen wij tijdig, binnen het jaar na de behandeling per sms een herinnering voor een opfrisbehandeling. Aan deze herinnering-service kunnen geen rechten ontleend worden. 

Opfrisbehandelingen Permanente make-up

Eyeliner PMU behandelingen variëren qua vervaging. Eyeliners gaan vaak 2 tot 8 jaar mee (afhankelijk van de gebruikte kleur) en lip pigmentatie meestal zo’n 2 jaar. In de prijzen van de opfrisbehandelingen zitten geen gratis perfectiebehandelingen begrepen.

Prijzen opfrisbehandelingen
Infralash v.a. € 115,00
Small v.a. € 145,00
Medium v.a. € 175,00
Large v.a. € 205,00

     Prijzen per 1 juli 2023. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Nazorginstructies Permanente Make-up

Voordat de eerste permanente make-up behandeling plaatsvindt laten we je een intakeformulier invullen en ondertekenen. Als je het wenst worden de te behandelen plekken vooraf met een laagje verdovende Emlacrème ingesmeerd. Het is handig om alvast je haar te wassen voordat je komt voor een behandeling omdat de pigmentatie gedurende de genezing absoluut niet nat mag worden.

Je permanente make-up wordt na alle uitleg en pas nadat het voorgetekend is met de uiterste zorg en zo hygiënisch mogelijk aangebracht. Om het optimale uit de behandeling te halen zal je tijdens de genezing  zorgvuldig en schoon met de behandelde huid moeten omgaan. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de Cosmetische Pigmentatie of Permanente Make-up heel belangrijk.

De genezingstijd van een Cosmetische Pigmenatie of Permanente Make-up bedraagt ongeveer 6 tot 9 dagen. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Iets langere genezingstijd is niet abnormaal. Direct nadat de korstjes eraf zijn is de kleur van de pigmentatie nog niet optimaal. De huid heeft nog ongeveer 3 á 4 weken nodig om de kleur van de pigmentatie goed op te nemen. Er is bijna altijd daarna een perfectiebehandeling nodig voor het beste resultaat. Deze perfectiebehandeling is direct na de behandeling al met je afgesproken.

 

 1. Raak de cosmetische tatoeage of permanente make-up na de behandeling zo min mogelijk aan met de handen. Wanneer dit toch noodzakelijk is wast ze dan eerst grondig.
 2. Na de behandeling zal er altijd wat wondvocht ontstaat. Dit mag je na een half uur en daarna ieder uur afnemen met de meegegeven wattenschijfjes die doordrenkt zijn met een milde desinfecterende ongeparfumeerde zeep.
 3. Bij kans op zwelling van de huid krijgt je altijd van ons een koud kompres mee naar huis. Om infectie te voorkomen moet je het kompres altijd voordat je het gaat gebruiken op de behandelde plek(ken) in een schoon boterhammenzakje doen met daar omheen een schone tissue. Verschoon het kompres opnieuw nadat deze in de vriezer is geweest en je verder wilt koelen.
 4. In sommige gevallen geeft de specialist je persoonlijke tips voor de nazorg. Volg deze tips op want ze zorgen voor het beste eindresultaat.
 5. Houd de behandelde plek(ken) tijdens de genezing droog. Met douchen ook uitkijken voor condens want daar wordt de pigmentatie ook nat van.
 6. Vermijd tijdens het genezingsproces ook contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.
 7. Het is heel belangrijk dat je niet krabt aan behandelde huid. De korstjes moeten er vanzelf afvallen.
 8. Draag geen pleisters of verband. De cosmetische pigmentatie of permanente make-up moet aan de lucht kunnen genezen.
 9. Breng vooral geen geval cosmetica aan op de wond gedurende de genezing. Geen foundation, poeder of mascara etc.
 10. Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon of Betadine op de behandelde plek(ken).
 11. Na genezing gaan kleine korstjes loslaten. De pigmentatie komt daar lichter en smaller onder vandaan. De kleur van de pigmentatie heeft nog een week of 4 de tijd nodig om op kleur te komen.
 12. Stel de behandelde plek(ken) tijdens de genezingstijd niet bloot aan zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel). Pas nadat de korstjes eraf zijn, na de genezingstijd kan je in de zon of onder de zonnebank wanneer je op de cosmetische pigmentatie of permanente make-up met een wattenstaafje altijd een laagje zonnecreme met een hoge beschermingsfactor. (factor 50)
 13. Pas wanneer de korstjes vanzelf losgelaten zijn mag  je de behandelde plek(ken) insmeren met de door ons meegegeven Bepanthen zalf. Dit is één van de door de GGD goedgekeurde producten die je kan vinden op de site LCHV onder richtlijnen voor tattoeëren en pmu menu aftercare zalven.
 14. Alle eerste behandelingen worden na 6 weken indien nodig nabehandeld. Dan is dezelfde nazorg weer van toepassing.
 15. Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurveranderingen van de wond of bij aanblijvende pijn altijd contact op met de huisarts en breng ons ook op de hoogte van de bevindingen van de arts.
 16. Voor alle duidelijkheid wijzen wij je erop dat bij het niet nakomen van deze nazorginstructies je zelf verantwoordelijk bent voor het uiteindelijke resultaat en komen alle aansprakelijkheden te vervallen.

Permanente Make-up of Cosmetisch pigmentatie gaat door de tijd vervagen en kan door ons weer opgefrist worden. Wenkbrauwen zo rond 1 á 2 jaar, eyeliners en lippen meestel na 3 á 4 jaar. Opfrisbehandelingen van permanente make-up na verloop van tijd hebben dezelfde nazorg. Wij helpen je door middel van een email herinneren dat het tijd is wordt voor een opfrisbehandeling. Deze behandelingen zijn een stuk voordeliger van prijs dan de eerste behandeling en worden met dezelfde zorg en kundigheid uitgevoerd.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend infomatie consult.

Voorbeelden eyeliners

permanente make up eyeliner
permanente make up eyeliner
permanente make up eyeliner
permanente make up eyeliner

Lange wimpers willen we toch allemaal?

Dit wimperserum zorgt na 4 weken voor een prachtige wimperverlenging zonder extensions en kostbare uurtjes bij de schoonheidspecialist. Voldoende inhoud voor 3 á 4 maanden voor € 39,95

permanente make up eyeliner

De mooiste permanente eyeliners van de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving