Lipline & Lipkleuring

Fraaie lippen bij Cocon Cosmetics

Permanente make-up voor de lippen

Naar aanleiding van wensen, mogelijkheden en technieken kan er ook bij jou een prachtige lipline gezet worden die helemaal bij jou past. Door kennis en ervaring ben je bij Cocon Cosmetics op het juiste adres. Heel veel vrouwen, van alle leeftijden, zijn gelukkig gemaakt met de perfecte lipverfraaiing. Mooie volle lippen willen we allemaal wel? Niet voor niets zijn wij te gast geweest bij RTL Koffietijd.

Subtiel effect voor een natuurlijk resultaat

Met permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Niemand heeft symmetrische lippen. Het corrigeren van de lippen om ze meer symmetrisch te maken is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Je kan kiezen voor een lipliner in de kleur van je favoriete lipstick die de contouren van uw lippen vormt. Maar ook voor een lip-liner in een zachte tint die een subtiel effect zal geven rondom de lippen, zodat je geen lipstick meer hoeft te gebruiken of juist alleen met een lipgloss de mond er prachtig uitziet.

Voor vrouwen die graag een natuurlijke lipline willen hebben, is dit de perfecte oplossing. Samen met een mooie lipline kunnen de gehele lippen met een pigment volledig ingekleurd worden. Dit maakt lipstick echt overbodig. Een waarschuwing voor een lipbehandeling is echter wel op zijn plaats. Wanneer je ooit koortsuitslag hebt gehad rondom of in de buurt van je lippen, raden wij een lipbehandeling af. De behandeling kan een koortsuitslag-uitbarsting oproepen waardoor de genezing verstoord wordt en het effect verloren gaat.

permanente make up

Lipcontour

Deze lippigmentatie maakt een goed zichtbare of subtiel contour langs de lippen. Er wordt rekening gehouden met je eigen lipkleur, je favoriete lipstickkleur en de vorm van je mond.

Lipcontour met schaduw

Dit is een lipliner met schaduw naar binnen. Eerst wordt de lipline aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd. Met deze methode kan de lipline iets ruimer gezet worden dan de eigen liprand zodat de lippen voller lijken.

permanente make up
permanente make up

Full- lips

Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben.

Aquarel-lips

Dit is de nieuwste techniek voor de lippen. Ook bij deze behandeling worden de lippen binnen een ragfijn contour in dezelfde kleur ingekleurd met een zachte tint. Het effect is transparant, zacht en heel verfraaiend.

permanente make up

De behandeling

 

De behandelingen voor lippen bestaan altijd uit 2 behandelingen met tussenpozen van 6 weken. De 2e behandeling is de perfectiebehandeling en zorgt voor de puntjes op de i. Tijdens de eerste afspraak wordt de methode, de vorm en de kleur afgesproken. De lipline wordt zorgvuldig afgetekend om er zeker van te zijn dat het om de juiste kleur en vorm gaat. Voorafgaand aan de behandeling wordt er een intakeformulier ingevuld en worden de lippen ter verdoving voorbehandeld. 

Na de behandeling krijg je een uitgebreide nazorginstructies mee en verzorgingscrème en de volgende behandeling wordt met je afgesproken. Meerdere behandelingen zitten niet bij de prijs inbegrepen maar kunnen wel binnen zes weken als extra nabehandeling afgesproken worden. Zie hiervoor onze prijslijst. Wij raden je aan om na 1 tot 2 jaar  voor een opfrisbehandeling te komen want als dit niet gedaan wordt zal de permanente make-up gaan vervagen en op den duur verdwijnen.

 

TIP:

Lippen kunnen bij Cocon Cosmetics vooraf bij cosmetisch arts Anwar Thio gevuld worden met een filler. Wanneer dat resultaat naar wens is kan met permanente make-up de mond geaccentueerd worden met één van onze lip behandelingen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend infomatie consult.

Wanneer je een afspraak maakt voor meer dan één permanente make-up behandeling per persoon op dezelfde dag,

ontvang 10% korting over het totaalbedrag.

Afspraak maken

De mooiste permanente lipliners van de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving

Informatie over Permanente Make-up behandelingen
Wat zijn de prijzen van Permanente Make-Up Lipline
Subtiele tot vergrotende liplijn/liprandcorrectie tot volledige lip-inkleuringv.a. € 340,00 tot max. € 510,00

 

Perfectiebehandeling

Nabehandeling na de eerste behandeling met Permanente Make-up, wenkbrauwen, eyeliners en lipbehandeling heet “perfectiebehandeling”. Deze behandeling is altijd inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling, mits deze binnen 9 weken plaatsvindt. De kosten van uw PMU-behandeling rekent u af bij de eerste behandeling en er wordt met u een afspraak gemaakt voor controle van de permanente make-up met perfectiebehandeling na 6 á 9 weken. Na deze perfectiebehandeling moet u zelf, binnen 6 weken, aangeven of u nog een extra nabehandeling wenst. Deze nabehandeling zit niet in de prijs inbegrepen. Alle extra nabehandelingen dienen binnen 6 weken na de laatste behandeling aangegeven te worden. Bij permanente make-up over een oude pigmentatie elders vandaan is ook deze extra nabehandeling niet kosteloos en kan de prijs van deze extra nabehandeling variëren naar gelang de hoeveelheid werk. (zie prijzen hieronder) Bij geen melding gaan wij ervan uit dat u tevreden bent over het resultaat en dat verdere nabehandeling(en) niet meer nodig is (zijn). Uw klanten-intakekaart wordt dan opgeborgen in ons archief. Indien u een wenkbrauw behandeling heeft ondergaan, dan sturen wij tijdig, binnen het jaar na de behandeling per sms een herinnering voor een opfrisbehandeling. Aan deze herinnering-service kunnen geen rechten ontleend worden. 

Opfrisbehandelingen Permanente make-up

Wenkbrauwen gedaan met PMU blijven het mooist wanneer u ze regelmatig laat “opfrissen”. Ons advies is dit jaarlijks te doen. Alle andere PMU behandelingen variëren qua vervaging. Eyeliners gaan vaak 2 tot 8 jaar mee (afhankelijk van de gebruikte kleur) en lip pigmentatie meestal zo’n 2 jaar. In de prijzen van de opfrisbehandelingen zitten geen gratis perfectiebehandelingen begrepen.

Prijzen opfrisbehandelingen

Opfrisbehandeling lippigmentatie                                                                                                                                                                          €260,00 tot €390,00

Nazorginstructies permanente make-up

Voordat de eerste permanente make-up behandeling plaatsvindt laten we je een intakeformulier invullen en ondertekenen. Als je het wenst worden de te behandelen plekken vooraf met een laagje verdovende emlacreme ingesmeerd. Het is handig om alvast je haar te wassen voordat je komt voor een behandeling omdat de pigmentatie gedurende de genezing absoluut niet nat mag worden.

Je permanente make-up  wordt na alle uitleg en pas nadat het voorgetekend is met de uiterste zorg en zo hygiënisch mogelijk aangebracht. Om het optimale uit de behandeling te halen zal je tijdens de genezing  zorgvuldig en schoon met de behandelde huid moeten omgaan. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de Cosmetische Pigmentatie of Permanente Make-up heel belangrijk.

De genezingstijd van een Cosmetische Pigmenatie of Permanente Make-up bedraagt ongeveer 6 tot 9 dagen. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Iets langere genezingstijd is niet abnormaal. Direct nadat de korstjes eraf zijn is de kleur van de pigmentatie nog niet optimaal. De huid heeft nog ongeveer 3 á 4 weken nodig om de kleur van de pigmentatie goed op te nemen. Er is bijna altijd daarna een perfectiebehandeling nodig voor het beste resultaat. Deze perfectiebehandeling is direct na de behandeling al met je afgesproken.

 

 1. Raak de cosmetische tatoeage of permanente make-up na de behandeling zo min mogelijk aan met de handen. Wanneer dit toch noodzakelijk is wast ze dan eerst grondig.
 2. Na de behandeling zal er altijd wat wondvocht ontstaat. Dit mag je na een half uur en daarna ieder uur afnemen met de meegegeven wattenschijfjes die doordrenkt zijn met een milde desinfecterende ongeparfumeerde zeep.
 3. Bij kans op zwelling van de huid krijgt je altijd van ons een koud kompres mee naar huis. Om infectie te voorkomen moet je het kompres altijd voordat je het gaat gebruiken op de behandelde plek(ken) in een schoon boterhammenzakje doen met daar omheen een schone tissue. Verschoon het kompres opnieuw nadat deze in de vriezer is geweest en je verder wilt koelen.
 4. In sommige gevallen geeft de specialist je persoonlijke tips voor de nazorg. Volg deze tips op want ze zorgen voor het beste eindresultaat.
 5. Houd de behandelde plek(ken) tijdens de genezing droog. Met douchen ook uitkijken voor condens want daar wordt de pigmentatie ook nat van.
 6. Vermijd tijdens het genezingsproces ook contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.
 7. Het is heel belangrijk dat je niet krabt aan behandelde huid. De korstjes moeten er vanzelf afvallen.
 8. Draag geen pleisters of verband. De cosmetische pigmentatie of permanente make-up moet aan de lucht kunnen genezen.
 9. Breng vooral geen geval cosmetica aan op de wond gedurende de genezing. Geen foundation, poeder of mascara etc.
 10. Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon of Betadine op de behandelde plek(ken).
 11. Na genezing gaan kleine korstjes loslaten. De pigmentatie komt daar lichter en smaller onder vandaan. De kleur van de pigmentatie heeft nog een week of 4 de tijd nodig om op kleur te komen.
 12. Stel de behandelde plek(ken) tijdens de genezingstijd niet bloot aan zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel). Pas nadat de korstjes eraf zijn, na de genezingstijd kan je in de zon of onder de zonnebank wanneer je op de cosmetische pigmentatie of permanente make-up met een wattenstaafje altijd een laagje zonnecreme met een hoge beschermingsfactor. (factor 50)
 13. Pas wanneer de korstjes vanzelf losgelaten zijn mag  je de behandelde plek(ken) insmeren met de door ons meegegeven Bepanthen zalf. Dit is één van de door de GGD goedgekeurde producten die je kan vinden op de site LCHV onder richtlijnen voor tattoeëren en pmu menu aftercare zalven.
 14. Alle eerste behandelingen worden na 6 weken indien nodig nabehandeld. Dan is dezelfde nazorg weer van toepassing.
 15. Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurveranderingen van de wond of bij aanblijvende pijn altijd contact op met de huisarts en breng ons ook op de hoogte van de bevindingen van de arts.
 16. Voor alle duidelijkheid wijzen wij je erop dat bij het niet nakomen van deze nazorginstructies je zelf verantwoordelijk bent voor het uiteindelijke resultaat en komen alle aansprakelijkheden te vervallen.

Permanente Make-up of Cosmetisch pigmentatie gaat door de tijd vervagen en kan door ons weer opgefrist worden. Wenkbrauwen zo rond 1 á 2 jaar, eyeliners en lippen meestel na 3 á 4 jaar. Opfrisbehandelingen van permanente make-up na verloop van tijd hebben dezelfde nazorg. Wij helpen je door middel van een email herinneren dat het tijd is wordt voor een opfrisbehandeling. Deze behandelingen zijn een stuk voordeliger van prijs dan de eerste behandeling en worden met dezelfde zorg en kundigheid uitgevoerd.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend infomatie consult.

Voorbeelden lipliners

permanente make up
permanente make up
permanente make up
permanente make up