Opvullen rimpels, lijntjes, lippen

Naast opvullen kunnen fillers ook de contouren van het gezicht verbeteren en de huid verstevigen.

Een frisse uitstraling en volle lippen met fillers

Fillers zijn injecteerbare en afbreekbare gels die werken als een vulmiddel. Ze worden gebruikt voor het opvullen van lippen en onsierlijke rimpels, lijntjes, groeven, plooien en littekens. Maar ze kunnen ook de contouren van het gezicht verbeteren en de huid verstevigen.

Hoe werken Fillers?

Ze worden met een dun naaldje onder de huid ingebracht. De ingebrachte gel geeft volume onder de huid waardoor de rimpel minder opvalt, lippen voller worden en contouren geaccentueerd worden. Veel fillers hebben bovendien een stimulerend effect op de eigen collageenproductie. 

Het mooie en direct zichtbare resultaat zal langzaam verminderen omdat de producten afbreekbaar zijn. Hieruit kan je opmaken dat het gebruik van deze fillers zonder risico is.Er bestaan vele soorten fillers met verschillende eigenschappen. Bij Cocon Cosmetics werken wij met de onderstaande soorten fillers die allemaal voor bepaalde doeleinden geschikt zijn. Meer gedetailleerde informatie over de geschiktheid van de behandeling, geeft onze Cosmeticsh arts graag in een vrijblijvend informatieconsult.

Soorten fillers

Sculptra®

Op dit moment is Sculptra één van de meest gebruikte, niet direct zichtbare, vul-producten.  Sculptra is een polymelkzuur dat een stimulerend effect heeft op cellen om meer collageen te produceren. Dit product wordt gebruikt om de gezichtscontour weer op te bouwen en langdurig diepe lijnen en groeven te vullen en bevat een kleine hoeveelheid verdovingsvloeistof om de behandeling minder gevoelig te maken.

Het effect van sculptra is pas na 2-4 maanden zichtbaar maar houdt dan ook 3-4 jaar aan.

Restylane®

Restylane is een kristalheldere gel die in kleine hoeveelheden in de huid wordt geïnjecteerd. In  sommige behandelingen kan de gel vlak onder de huid worden geïnjecteerd om het volume van de huid te herstellen en de structuur te verbeteren. Deze gel wordt gebruikt voor de lippen of gladstrijken van fijne lijntjes en is gebaseerd op hyaluronzuur, dat sterk lijkt op het hyaluronzuur dat in het lichaam voorkomt. Het hyaluronzuur in Restylane is niet afkomstig van dieren wat betekent dat er geen huidtesten nodig zijn en dat er een minimaal risico is op allergie of  overgevoelige reacties. Het resultaat kan  6-12 maanden aanhouden.

Juvederm®

Juvéderm Ultra bestaat uit hyaluronzuur. Deze stof is van nature in de huid aanwezig en zorgt voor het herstellen van de vochtbalans. Door cross-linking van het hyaluronzuur wordt er voor gezorgd dat het lichaam meer moeite heeft de gel af te breken waardoor het hyaluronzuur langer blijft zitten. Deze vuller wordt gebruikt bij het opvullen van kraaienpootjes, marionettelijnen, lippen en jukbeenderen. Juvéderm Ultra wordt gecombineerd wordt met een kleine hoeveelheid verdovingsvloeistof (Lidocaine)., onmiddellijk zichtbaar en het resultaat houdt circa 12 maanden aan.

Teosyal ®

Teosyal is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur; een substantie die van nature in de huid voorkomt. Deze gel wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid gebracht. Hierdoor verdwijnen rimpels (rimpelbehandeling), maar er kan ook meer contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Ook kringen onder de ogen zijn nagenoeg weg na behandeling met Teosyal.

 Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en houdt 9-12 maanden aan.

Radiesse®

Radiesse is een gel die uit microbolletjes van synthetisch calcium hydroxylapatiet bestaat. Deze gel stimuleert de huidcellen tot ingroei van de microbolletjesl waardoor een langdurig effect ontstaat. Radiesse is een vuller is ideaal voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht en de handen, zonder chirurgische ingrepen.Het effect van radiesse is onmiddellijk zichtbaaren houdt tot 24 maanden aan.

Don Smeets, onze cosmetisch arts, is meerdere keren per maand aanwezig

Klik hier voor de agenda/bezoekdata van Don Smeets. Een gecombineerde behandeling met Permanente make-up is ook goed mogelijk.

  • Klik hier voor een vrijvblijvend informatieconsult
  • Klik hier wanneer je een afspraak wilt maken of een vraag hebt
  • Klik hier voor de prijzen

Drs. D.H.C. Smeets, cosmetisch arts

De injectable-behandelingen bij Cocon Cosmetics worden al meer dan twaalf jaar uitgevoerd door Drs. D.H.C. Smeets, cosmetisch arts. Hij is een autoriteit binnen zijn vakgebied en één van de meest ervaren, bekende en gerespecteerde cosmetisch artsen van Nederland en voormalig secretaris en oud-voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Na zijn artsen opleiding in Maastricht en Leuven in 1994 is hij zich volledig gaan toeleggen op de cosmetische geneeskunde met als specialisatie de injectable behandelingen, filters en Botox en Lipolyse behandelingen. Sinds 2004 is hij geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en lid van de International Society of Lipolysis (ISL). Dokter Don Smeets is een vaste trainer voor Teosyal in Nederland neemt de zogenaamde Masterclass (workshop die ingaat op bepaalde indicaties) voor zijn rekening. Don Smeets heeft ook een eigen praktijk www.erbeteruitzien.nl in Roermond.

Botox behandelingen

Een natuurlijke uitstraling met Botox. Meer weten klik hier

 

Verbetering gezichtscontour

Versterken van het contour werkt verjongend.  Meer weten klik hier

 

Lipolyse behandelingen

Plaatselijk afslanken d.m.v. Injectables.  Meer weten klik hier