Opvullen rimpels, lijntjes, lippen

Naast opvullen kunnen fillers ook de contouren van het gezicht verbeteren en de huid verstevigen.

Een frisse uitstraling en volle lippen met fillers

Fillers zijn injecteerbare en afbreekbare gels die werken als een vulmiddel. Ze worden gebruikt voor het opvullen van lippen en onsierlijke rimpels, lijntjes, groeven, plooien en littekens. Maar ze kunnen ook de contouren van het gezicht verbeteren en de huid verstevigen.

Hoe werken Fillers?

Ze worden met een dun naaldje onder de huid ingebracht. De ingebrachte gel geeft volume onder de huid waardoor de rimpel minder opvalt, lippen voller worden en contouren geaccentueerd worden. Veel fillers hebben bovendien een stimulerend effect op de eigen collageenproductie. 

Het mooie en direct zichtbare resultaat zal langzaam verminderen omdat de producten afbreekbaar zijn. Hieruit kan je opmaken dat het gebruik van deze fillers zonder risico is.Er bestaan vele soorten fillers met verschillende eigenschappen. Bij Cocon Cosmetics werken wij met de onderstaande soorten fillers die allemaal voor bepaalde doeleinden geschikt zijn. Meer gedetailleerde informatie over de geschiktheid van de behandeling, geeft onze Cosmeticsh arts graag in een vrijblijvend informatieconsult.

Soorten fillers

Juvederm®

Juvéderm Ultra bestaat uit hyaluronzuur. Deze stof is van nature in de huid aanwezig en zorgt voor het herstellen van de vochtbalans. Door cross-linking van het hyaluronzuur wordt er voor gezorgd dat het lichaam meer moeite heeft de gel af te breken waardoor het hyaluronzuur langer blijft zitten. Deze vuller wordt gebruikt bij het opvullen van kraaienpootjes, marionettelijnen, lippen en jukbeenderen. Juvéderm Ultra wordt gecombineerd wordt met een kleine hoeveelheid verdovingsvloeistof (Lidocaine)., onmiddellijk zichtbaar en het resultaat houdt circa 12 maanden aan.

Teosyal ®

Teosyal is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur; een substantie die van nature in de huid voorkomt. Deze gel wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid gebracht. Hierdoor verdwijnen rimpels (rimpelbehandeling), maar er kan ook meer contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Ook kringen onder de ogen zijn nagenoeg weg na behandeling met Teosyal.

 Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en houdt 9-12 maanden aan.

Radiesse®

Radiesse is een gel die uit microbolletjes van synthetisch calcium hydroxylapatiet bestaat. Deze gel stimuleert de huidcellen tot ingroei van de microbolletjesl waardoor een langdurig effect ontstaat. Radiesse is een vuller is ideaal voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht en de handen, zonder chirurgische ingrepen.Het effect van radiesse is onmiddellijk zichtbaaren houdt tot 24 maanden aan.

Anwar Thio, onze cosmetisch arts, is meerdere keren per maand aanwezig

Klik hier voor de agenda/bezoekdata van Anwar Thio. Een gecombineerde behandeling met Permanente make-up is ook goed mogelijk.

  • Klik hier voor een vrijvblijvend informatieconsult
  • Klik hier wanneer je een afspraak wilt maken of een vraag hebt
  • Klik hier voor de prijzen

Drs. A.K. Thio, cosmetisch arts

Anwar Thio studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft hierna in diverse ziekenhuizen ervaring opgedaan in het vak neurologie. Sinds 2004 heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. In augustus 2011 heeft dokter Thio het bedrijf Wrinkless opgericht.

Anwar Thio heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botox voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen. In 2009 was hij co-auteur van een wetenschappelijk artikel over een onderzoek naar handverjonging met Radiesse.

In 2007, 2008 en 2009 is Anwar Thio als een van de besten getest door de Consumentenbond.

Botox behandelingen

Een natuurlijke uitstraling met Botox. Meer weten klik hier

 

Verbetering gezichtscontour

Versterken van het contour werkt verjongend.  Meer weten klik hier