Ben je succesvol of wil je succesvol worden in het aanbrengen van Permanente make-up?

Ben je make-up artiest of visagist, ben je beginnend of gevorderd en behoorde je tot één van de beste van je opleiding PMU, kan je zelfstandig werken, ben je flexibel, prestatiegericht, lief voor klanten, bereid te leren werken volgens onze werkwijze en met onze producten en ben je beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week?

Dan zou je een gewilde aanvulling kunnen te zijn van ons team.

Vacature Permanente make-up artist

Cocon Cosmetics is een professionele beautysalon gespecialiseerd in het zetten van Permanente make-up waar kennis, kwaliteit en innovatie voorop staat. Alle behandelingen worden secuur en met veel enthousiasme uitgevoerd om uitstekende resultaten te realiseren. De sfeer bij Cocon Cosmetics is prettig, informeel en positief waardoor onze klanten zich altijd welkom voelen.

Werken bij Cocon Cosmetics heeft een groot voordeel voor jou; alle afspraken met de klanten worden voor je gemaakt en ingepland. Ook correspondentie en de opvang van klanten rondom de behandelingen wordt verzorgd door onze salon-assistentes. Hierdoor kan je jezelf helemaal toeleggen op je behandelingen. Wij bieden o.a. interne trainingen en een prettige werksfeer op een prachtige locatie in Vlaardingen en een goede verdienste.

Vereiste ervaring:
• Je hebt ervaring in de beauty sector
• Je hebt ervaring op het gebied van visagie
• Je hebt enige ervaring in permanente make-up; wenkbrauwen, (ervaring en/of kennis van eyeliner- en lipbehandelingen)
• Je bent een perfectionist en secuur
• Je kunt goed in groepsverband als zelfstandig werken
• Je komt uit omgeving Vlaardingen
• Je bent minimaal 2 dagen beschikbaar
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed

In ons nieuwe pand aan de Korte Hoogstraat 29a in Vlaardingen hebben wij de beschikking over o.a. 7 behandelkamers en een opleidingsinstituut. Dus de grootste en mooiste permanente make-up salon van Nederland!

Heb je interesse en denk je dat je over voldoende capaciteiten beschikt? Stuur dan je CV, foto’s van je werk en motivatiebrief naar:
Cocon Cosmetics
Korte Hoogstraat 29a
3131 BT Vlaardingen
info@coconcosmetics.nl

De mooiste permanente wenkbrauwen van de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving.