Ben je succesvol of wil je succesvol worden in het aanbrengen van Permanente make-up?

Ben je make-up artiest of visagist, ben je beginnend of gevorderd en behoorde je tot één van de beste van je opleiding PMU, kan je zelfstandig werken, ben je flexibel, prestatiegericht, lief voor klanten, bereid te leren werken volgens onze werkwijze en met onze producten en ben je beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week?

Dan zou je een gewilde aanvulling kunnen te zijn van ons team.

Soort dienstverband:

wordt met elkaar overeengekomen. Mogelijkheden zijn Freelance-ZZP of in loondienst.

Werken bij Cocon Cosmetics heeft een groot voordeel voor jou;  Alle afspraken met de klanten voor jou worden voor je gemaakt en ingepland. Correspondentie en de opvang van klanten rondom de behandelingen wordt verzorgd door onze salon-assistentes. Hierdoor kan je jezelf helemaal toeleggen op je behandelingen. Wij bieden o.a. interne trainingen en een prettige werksfeer op een prachtige locatie in Vlaardingen en een goede verdienste.

Vereiste ervaring:

basiskennis visagie plus enige ervaring in permanente make-up; wenkbrauwen, (ervaring en/of kennis van eyeliner- en lipbehandelingen en mogelijk ook Micro Haarpigmentatie is geen pré)

Vereiste talen:

Nederlands en Engels

 Heb je interesse en denk je dat je over voldoende capaciteiten beschikt? Stuur dan je CV, foto’s van je werk en motivatiebrief naar:

Cocon Cosmetics
T.n.v. Els van Rijswijk

info@coconcosmetics.nl

Westhavenplaats 3
3131 BT Vlaardingen

In ons nieuwe pand aan de Korte Hoogstraat 29-31 in Vlaardingen hebben wij de beschikking over o.a. 7 behandelkamers en een opleidingsinstituut. Dus de grootste en mooiste permanente make-up salon van Nederland!

De mooiste permanente wenkbrauwen van de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving.