Botox® behandelingen

Natuurlijk resultaat met Botox®

Wat zijn injectables eigenlijk?

Botox is ook een injectables. Injectables zijn producten die door middel van injecties diep of vlak onder de huid kunnen worden aangebracht. Injectables vervagen rimpels, littekens, accentueren het gezichtscontour, creëren vollere lippen en kunnen de huid verjongen. Welke soort injectable wordt toegepast ligt aan het gewenste resultaat. In veel gevallen is het resultaat is direct zichtbaar. Bij bepaalde soorten wordt het resultaat langzaam merkbaar. Botox is zo’n injectable. Meestal merk je na 4 dagen het resultaat van de behandeling.

Rimpels ontstaan door spierspanning in het gezicht.  Injectables met een kleine hoeveelheid Botox zorgt ervoor dat groeven, rimpels en plooien worden verzacht of zelfs helemaal verdwijnen door op die plaatsten de gezichtspieren te laten ontspannen.

Botox is géén filler.  Het wordt met name toegepast om rimpels in de frons, het voorhoofd, bij kraaienpootjes, de kin, mondhoeken en de hals te verzachten . Er kan zelfs een kleine lift van de wenkbrauwen of de wangen mee uitgevoerd worden. Hoofdpijnklachten die vaak ontstaan door veel fronsen, kunnen tevens door gebruik van Botox verholpen worden. Dit geldt ook voor Striae en littekens.

Tevens kan door een behandeling met Botox het overmatig transpireren worden verholpen (hyperhidrose). Één op de honderd mensen heeft last van overmatig transpireren. Ook deze aandoening in o.a. oksels, handen, rug of voorhoofd kunnen met Botox injecties worden behandeld.

Subtiel effect voor een natuurlijk resultaat

Vrouwen en ook mannen kiezen voor een behandeling met Botox. Het effect van de Botox behandeling begint meestal na 4 dagen en houdt 4-6 maanden aan. Hoe vaker de behandeling wordt herhaald, des te langer leer je de spieren te ontspannen. Hierdoor blijft het resultaat steeds langer aan. Meer gedetailleerde informatie over de geschiktheid van de behandeling, geeft onze cosmetisch arts graag in een vrijblijvend informatieconsult.

Onze cosmetisch arts, Anwar Thio, is meerdere keren per maand aanwezig bij Cocon Cosmetics

  • Klik hier voor een gratis informatieconsult.
  • Klik hier voor meer informatie over de overige permanente make-up behandelingen.
  • Klik hier voor de prijzen.
  • Klik hier wanneer je een afspraak wilt maken of een vraag hebt.

Botox® resultaten

Botox voorhoofd en kraaienpootjes. Voor en na de behandeling.

Botox  kraaienpootjes. Voor en na de behandeling.

Botox  voorhoofd. Voor en na de behandeling.