Behandelingen voor mannen

Ook mannen kijken graag tevreden in de spiegel

De mannenwenkbrauw

Een verzorgde en goed gevormde wenkbrauw is voor de moderne man net zo belangrijk als voor een vrouw. Ook bij mannen bepaald de wenkbrauw een groot deel van de gezichtsuitdrukking. Onderandere met mooi verzorgde wenkbrauwen geef je als man je visitekaartje af.

Naast wenkbrauwshaping, wat bij veel beautysalons gedaan wordt; zoals epileren- knippen-harsen en eventueel verven, is ook het ook mogelijk de wenkbrauwen bij  Cocon Cosmetics mooi in vorm te laten brengen met Permanente make-up met de hairstroke en 3D techniek. Waar nodig wordt de stand optisch aangepast en lichte/dunnen plekken worden opgevult.

permanente make up

Ook mannen kunnen er problemen mee hebben dat de wenkbrauwen dun behaard zijn. Met permanente make-up kunnen wenkbrauwen voller lijken door de haartjes techniek (hairstrokes) toe te passen. Zo kan het bij heren op volledig natuurlijke wijze en onzichtbaar worden hersteld.

Alopecia

De heren op de foto hebben de haarziekte Alopecia. Zelf tekenen met een potlood is voor een man geen mooie en makkelijke oplossing. Met Permanente make-up met de hairstroke 3D techniek lijkt het nu al net echt. Deze twee voorbeelden zijn net aangebracht.

permanente make up
permanente make up

Guyliner

Deze mannen-ogen zijn geaccentueerd met een “guyliner”. Dit wordt gedaan door middel van kleine puntjes tussen de wimpers te pigmenteren. Zo kan de oogopslag op een geraffineerde en onzichtbaar wijze worden geaccentueerd. Kleine en ogen met weinig of blonde wimpers worden krijgen zo een mooie boost.

permanente make up

Kale plekjes in wenkbrauw of baard

Met Permanente make-up kunnen kale plekken in wenkbrauwen of baard onzichtbaar opgevuld worden. Met de hairstroke techniek of met klein puntjes. Ook op de hoofdhuid kan d.m.v. Micro Haarpigmentatie haargroei nabebootst worden.

permanente make up

Botox en Fillers

Met een botox behandeling kan je van die eeuwige frons af zijn. En rimpels en lijnen vervagen door een filler te gebruiken.

Meer informatie over Injectables vindt je hier.

permanente make up

Meer informatie

  • Klik hier voor een informatieconsult of proefbehandeling
  • Klik hier voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt
  • Klik hier voor de prijzen
  • Klik hier voor meer informatie over de overige permanente make-up behandelingen

De mooiste permanente make up van de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving