Prijslijst Cocon Cosmetics

Informatie en prijzen
Wat zijn de prijzen van permanente make-up wenkbrauwen
Hairstrokes, 3D-nano techniek, Schaduw- en Microblading behandelingen M/V € 445,00

 

Wat zijn de prijzen van permanente make-up eyeliners
Eyeliner boven vanaf € 225,00 – € 415,00
Eyeliner onder vanaf € 170,00 – € 300,00
Toeslag wing € 65,00
Toeslag eyeliner aansluitend maken € 65,00

 

Wat zijn de prijzen van een lipbehandeling
Voor een subtiele tot vergrotende liplijn/liprandcorrectie tot volledige lip-inkleuring vanaf € 340,00 – € 510,00

Eerste behandeling met perfectiebehandeling

Beautyspot/Tache de beauté
moedervlekje tussen mond en neus of op jukbeen  € 75,00

 

Eerste behandeling met perfectiebehandeling

Correctie/verbeter-behandeling
Verbeteren of corrigeren PMU elders vandaan  v.a. € 320,00 excl. nabehandelingen

 

 

Prijzen opfrisbehandelingen
Wenkbrauwen binnen 1 jaar na de eerste behandeling of laatste opfrisbehandeling € 125,00
Wenkbrauwen voor 1,5 jaar na de eerste behandeling of laatste nabehandeling € 175,00
Wenkbrauwen tussen 1,5 en 2 jaar na de eerste behandeling of laatste nabehandeling € 220,00
Wenkbrauwen tussen 2 en 3 jaar na de eerste behandeling of laatste nabehandeling € 320,00
Extra nabehandelingen na een opfrisbehandeling of perfectiebehandeling € 49,50
Nabehandelingen na een perfectiebehandeling over oude pigmentatie elders vandaan v.a. € 49,50 – € 110,00
Nabehandeling correctiebehandeling Permanente make-up v.a. € 49,50 – € 155,00
Toeslag wijzigingen aan het model of andere techniek van de wenkbrauwen bij een opfrisbehandeling € 49,50

Bij sterk vervaagde wenkbrauwen adviseren wij u deze opnieuw op te laten zetten

met de service van een gratis perfectiebehandeling

€ 445,00

     Prijzen per 1 juli 2023. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Perfectiebehandeling

Nabehandeling na de eerste behandeling met Permanente Make-up, wenkbrauwen, eyeliners en lipbehandeling heet “perfectiebehandeling”. Deze behandeling is altijd inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling, mits deze binnen 9 weken plaatsvindt. De kosten van uw PMU-behandeling rekent u af bij de eerste behandeling en er wordt met u een afspraak gemaakt voor controle van de permanente make-up met perfectiebehandeling na 6 á 9 weken. Na deze perfectiebehandeling moet u zelf, binnen 6 weken, aangeven of u nog een extra nabehandeling wenst. Deze nabehandeling zit niet in de prijs inbegrepen. Alle extra nabehandelingen dienen binnen 6 weken na de laatste behandeling aangegeven te worden. Bij permanente make-up over een oude pigmentatie elders vandaan is ook deze extra nabehandeling niet kosteloos en kan de prijs van deze extra nabehandeling variëren naar gelang de hoeveelheid werk. (zie prijzen hieronder) Bij geen melding gaan wij ervan uit dat u tevreden bent over het resultaat en dat verdere nabehandeling(en) niet meer nodig is (zijn). Uw klanten-intakekaart wordt dan opgeborgen in ons archief. Indien u een wenkbrauw behandeling heeft ondergaan, dan sturen wij tijdig, binnen het jaar na de behandeling per sms een herinnering voor een opfrisbehandeling. Aan deze herinnering-service kunnen geen rechten ontleend worden. 

Opfrisbehandelingen permanente make-up

Wenkbrauwen gedaan met PMU blijven het mooist wanneer u ze regelmatig laat “opfrissen”. Ons advies is dit jaarlijks te doen. Alle andere PMU behandelingen variëren qua vervaging. Eyeliners gaan vaak 2 tot 8 jaar mee (afhankelijk van de gebruikte kleur) en lip pigmentatie meestal zo’n 2 jaar. In de prijzen van de opfrisbehandelingen zitten geen gratis perfectiebehandelingen begrepen.

Injectables
Injectables lijntjes, groeven, rimpels, littekens, lippen Prijs op navraag
Injectables contour verbeterend Prijs op navraag
Injectable stimulerend effect collageenaanmaak Prijs op navraag
Botox Prijs op navraag
Hyperhidrose (overmatig transpireren) Prijs op navraag

 

Nazorginstructies permanente make-up

Voordat de eerste permanente make-up behandeling plaatsvindt laten we je een intakeformulier invullen en ondertekenen. Als je het wenst worden de te behandelen plekken vooraf met een laagje verdovende emlacreme ingesmeerd. Het is handig om alvast je haar te wassen voordat je komt voor een behandeling omdat de pigmentatie gedurende de genezing absoluut niet nat mag worden.

Je permanente make-up  wordt na alle uitleg en pas nadat het voorgetekend is met de uiterste zorg en zo hygiënisch mogelijk aangebracht. Om het optimale uit de behandeling te halen zal je tijdens de genezing  zorgvuldig en schoon met de behandelde huid moeten omgaan. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de Cosmetische Pigmentatie of Permanente Make-up heel belangrijk.

De genezingstijd van een Cosmetische Pigmenatie of Permanente Make-up bedraagt ongeveer 6 tot 9 dagen. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Iets langere genezingstijd is niet abnormaal. Direct nadat de korstjes eraf zijn is de kleur van de pigmentatie nog niet optimaal. De huid heeft nog ongeveer 3 á 4 weken nodig om de kleur van de pigmentatie goed op te nemen. Er is bijna altijd daarna een perfectiebehandeling nodig voor het beste resultaat. Deze perfectiebehandeling is direct na de behandeling al met je afgesproken.

 

 1. Raak de cosmetische tatoeage of permanente make-up na de behandeling zo min mogelijk aan met de handen. Wanneer dit toch noodzakelijk is wast ze dan eerst grondig.
 2. Na de behandeling zal er altijd wat wondvocht ontstaat. Dit mag je na een half uur en daarna ieder uur afnemen met de meegegeven wattenschijfjes die doordrenkt zijn met een milde desinfecterende ongeparfumeerde zeep.
 3. Bij kans op zwelling van de huid krijgt je altijd van ons een koud kompres mee naar huis. Om infectie te voorkomen moet je het kompres altijd voordat je het gaat gebruiken op de behandelde plek(ken) in een schoon boterhammenzakje doen met daar omheen een schone tissue. Verschoon het kompres opnieuw nadat deze in de vriezer is geweest en je verder wilt koelen.
 4. In sommige gevallen geeft de specialist je persoonlijke tips voor de nazorg. Volg deze tips op want ze zorgen voor het beste eindresultaat.
 5. Houd de behandelde plek(ken) tijdens de genezing droog. Met douchen ook uitkijken voor condens want daar wordt de pigmentatie ook nat van.
 6. Vermijd tijdens het genezingsproces ook contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.
 7. Het is heel belangrijk dat je niet krabt aan behandelde huid. De korstjes moeten er vanzelf afvallen.
 8. Draag geen pleisters of verband. De cosmetische pigmentatie of permanente make-up moet aan de lucht kunnen genezen.
 9. Breng vooral geen geval cosmetica aan op de wond gedurende de genezing. Geen foundation, poeder of mascara etc.
 10. Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon of Betadine op de behandelde plek(ken).
 11. Na genezing gaan kleine korstjes loslaten. De pigmentatie komt daar lichter en smaller onder vandaan. De kleur van de pigmentatie heeft nog een week of 4 de tijd nodig om op kleur te komen.
 12. Stel de behandelde plek(ken) tijdens de genezingstijd niet bloot aan zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel). Pas nadat de korstjes eraf zijn, na de genezingstijd kan je in de zon of onder de zonnebank wanneer je op de cosmetische pigmentatie of permanente make-up met een wattenstaafje altijd een laagje zonnecreme met een hoge beschermingsfactor. (factor 50)
 13. Pas wanneer de korstjes vanzelf losgelaten zijn mag  je de behandelde plek(ken) insmeren met de door ons meegegeven Bepanthen zalf. Dit is één van de door de GGD goedgekeurde producten die je kan vinden op de site LCHV onder richtlijnen voor tattoeëren en pmu menu aftercare zalven.
 14. Alle eerste behandelingen worden na 6 weken indien nodig nabehandeld. Dan is dezelfde nazorg weer van toepassing.
 15. Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurveranderingen van de wond of bij aanblijvende pijn altijd contact op met de huisarts en breng ons ook op de hoogte van de bevindingen van de arts.
 16. Voor alle duidelijkheid wijzen wij je erop dat bij het niet nakomen van deze nazorginstructies je zelf verantwoordelijk bent voor het uiteindelijke resultaat en komen alle aansprakelijkheden te vervallen.

Permanente Make-up of Cosmetisch pigmentatie gaat door de tijd vervagen en kan door ons weer opgefrist worden. Wenkbrauwen zo rond 1 á 2 jaar, eyeliners en lippen meestel na 3 á 4 jaar. Opfrisbehandelingen van permanente make-up na verloop van tijd hebben dezelfde nazorg. Wij helpen je door middel van een email herinneren dat het tijd is wordt voor een opfrisbehandeling. Deze behandelingen zijn een stuk voordeliger van prijs dan de eerste behandeling en worden met dezelfde zorg en kundigheid uitgevoerd.

Ontvang KORTING met een combinatie behandeling!

Wanneer je een afspraak maakt voor meer dan één permanente make-up behandeling per persoon op dezelfde dag, ontvang je 10% korting over het totaalbedrag. (dit geldt alleen voor nieuwe behandelingen en niet voor opfrisbehandelingen).

De mooiste permanente wenkbrauwen van de regio Rotterdam, Den Haag en omgeving.